CENTER.HU csoportok
CENTER.HU elérhetőségek

Felhasználó:

Vendég

www.center.hu / Üzemeltetés / Üzleti ügyfeleinknek

Üzleti ügyfeleknek

Manapság már a vállalati, intézményi vezetők is nap, mint nap szembesülnek informatikai kérdésekkel, vagy olyan üzleti problémákkal, amiknek megoldásához informatikai szolgáltatásokat kell igénybe venni.
Egyre nehezebb eltekinteni az informatika alkalmazásától, ami csak akkor jelent üzleti előnyt, ha az megfelelő szakértelemmel előkészített szakmai döntésekkel segítik a vállalat, cégek, intézmények céljainak elérését.
Az informatika fejlődése és változása olyan gyors, hogy a vezetőknek felkészült szakértők közreműködésére van szüksége, akik átlátják a szervezet céljait és problémáit, s képesek azokat informatikára alapozott megoldásokra lefordítani.
Ma már minden vállalat, intézmény akkor tud sikert elérni, ha az alaptevékenységére tud koncentrálni, amit csak kiváló állapotban lévő, jól működő informatikai háttér biztosításával tehet meg és így tudja elérni céljait. A szakmailag megalapozott döntések érdekében szükség van informatikai szakértők igénybe vételére.

Portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy a komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink számára az Önök IT fejlesztéseinek, üzemeltetésének különböző területein.


Helyszíni garancia-vállalás
Minden általunk szállított, összeállított számítástechnikai és egyéb irodatechnikai eszközre helyszíni garanciát vállalunk. Tehát, ha Önöknél bármilyen meghibásodás vagy üzemzavar lép fel, abban az esetben kollégáink a helyszínre sietnek és megoldják azt. Hosszabb időtartamú javítások esetén cserealkatrészt biztosítunk - legyen az számítógép, monitor vagy nyomtató -, hogy Önöknél a munka zavartalanul folyhasson tovább.

Üzemeltetési és támogató szolgáltatások
Az informatikai rendszerek meghibásodása jelentősen lecsökkenthető, hogyha rendszeresen karbantartják őket.
Komplex szolgáltatási tevékenységünk lefedi a teljes informatikai üzemeltetési folyamatot.
Felkészült szakembereink segítségével hatékonyan tudjuk támogatni az Önök informatikai infrastruktúrájának üzemeltetését.
Üzemeltetési szolgáltatásunk keretében vállaljuk a megrendelt új eszközök telepítését, beüzemelését, meglévő rendszerhez történő illesztését.
Vállaljuk továbbá az informatikai eszközök garanciális és garancián túli szervizelést, javítását, az újonnan telepített és már üzemben lévő informatikai eszközök teljes körű karbantartási feladatainak ellátását, szerződéses átalánydíjas, vagy esti megrendelés formában. Üzemeltetési szerződéseik lefedik a teljes üzemeltetési folyamatot, kérés esetén helyszíni, vagy kiemelt rendelkezésre állást, illetve távfelügyeletet biztosítunk.

Rendszerek üzemeltetése – Outsourcing, outtasking
Magyarul az outsourcing erőforrás-kihelyezést, az outtasking munkaerő kihelyezést jelent.
Az outtasking lényege az üzemeltetést végző szakembergárda igénybevétele, ˝bérlete˝. Az informatikai eszközök megmaradnak a vállalat tulajdonában, az üzemeltetésre specializálódott informatikai cég munkatársai csupán karbantartásukat, üzemeltetésüket látják el a helyszínen, havi díj ellenében.
Az outsourcing lényege, hogy egy vállalat a saját informatikai rendszerének tulajdonjogát (nem egyszer a korábbi üzemeltető személyzettel együtt) teljes felelősségű üzemeltetésre átadja egy másik, erre specializálódott informatikai cégnek. Az elvárt szolgáltatási szintet, minőséget és egyéb feltételeket szolgáltatási szerződésben (SLA - Service Level Agreement) rögzítik. Nem megfelelő szolgáltatás illetve rendelkezésre állás esetén a szolgáltatót kártérítési kötelezettség terheli.

Cégünknek már több éves tapasztalata van ezen a téren, és ügyfeleink elégedettségének a legjobb bizonyítéka az ismételten megújított szerződések.
A sokrétű rendszergazdai feladatoktól kezdve, a karbantartásokon, szervizeken, fejlesztéseken át a rendszer működőképességének szinten tartását is képesek vagyunk vállalni üzemeltetési szerződéseinken keresztül. Önnek nem kell informatikai szakembereket foglalkoztatnia és azokat folyamatosan képezni, mert a testreszabott üzemeltetési szerződéseinken keresztül mindezt képesek vagyunk teljeskörűen nyújtani Önök számára, legyen szó bármilyen bonyolult rendszerről is.

Költöztetés
A cégek életében előfordul, hogy létszámbővülésre, iroda, vagy telephelybővítésre kerül sor. Több ember, több számítógépes munkahely válik szükségessé.
Cégünk vállalja irodák, telephelyek komplett informatikai rendszerének, gyors, pontos átköltöztetését, az új helyen a rendszer megtervezését, felépítését, amit alapos tesztelés után bocsátunk az Önök rendelkezésére.

Hardver/szoftver rendszerek integrációja
Nem elég a feladatok elvégzését számítógépes programokkal segíteni. Célszerű a rendszereket közös alapokra helyezni és együtt kezelni, menedzselni.
A gazdaságos üzemeltetés, a változások gyors és hatékony kezelése manapság már csak integrált megoldásokkal lehetséges.
Vállaljuk az Önök rendszereinek egységes platformra való integrálását, mind hardverek (szerverek / hálózat), mind szoftverek tekintetében.

Számítógép-hálózatok kivitelezése
Vállaljuk komplex LAN/WAN rendszerek, strukturált kábelrendszerek és optikai hálózatok tervezését, telepítését, valamint üzemeltetését, menedzselését.
Hálózati operációs rendszerek (Microsoft) telepítésével, valamint a kiépített hálózatok felügyeletével és interneten keresztül megvalósított távmenedzsmenttel állunk az Önök rendelkezésére.

Távoli hozzáférés, távmunka
Az adatkapcsolatok egy részében – jellemzően a telephelyek közötti bérelt vonalas kommunikációnál vagy a távoli dolgozó internetes belépésekor – „privát”, azaz védendő hálózatrészek nyilvános hálózaton keresztül kommunikálnak.
A virtuális magánhálózatok (azaz Virtual Private Network) kialakításával el lehet érni, hogy ezek a kapcsolatok biztonságosak legyenek, az átvitt bizalmas információ ne kerüljön illetéktelenek kezébe. Virtuális magánhálózat kialakítására tehát olyan esetben van szükség, amikor a bizalmas hálózatokat úgy vagyunk kénytelenek összekötni, hogy az adat közben nem bizalmas hálózatokon is áthalad.
Megoldásainkban törekedünk a VPN-hálózatok kialakítását a többi biztonsági elemmel (pl. tűzfal, IDS/IPS, IDAM) integrálni, lehetővé téve a központosított adminisztrálást, felügyeletet.

 IT Hírek:COMPUTERWORLD HÍREK

hole@mail.center.hu

Szűkítés: OK

Copyright © CENTER.HU Kft, 2000-2015. Minden jog fenntartva

oldaltérkép | adatkezelés |

jogi tudnivalók | új oldalak |

vásárlási feltételek | e-mail


PARTNEREINK: Computerworld.hu | GameStar.hu | PCWorld.hu | SG.hu Hírmagazin | PC Guru